Smartlog v3 » Diverse info » Vælg belysning
Opret egen blog | Næste blog »

Diverse info

Anmeldelser og beskrivelser af billige lamper på nettet

Vælg belysning

25. Feb 2011 10:25, lampe-admin

Der er mange muligheder, når der skal vælges belysning til huset, kontoret eller andre steder. Efter årtusindskiftet er der kommet mange nye belysningstyper på markedet. Fælles for dem alle er, at de er mere strømbesparende end de mere gammeldags pærer. Ulempen er at de koster lidt mere at købe, så man skal være indstillet på at det er en investering der laves. Afhængig af hvor meget belysning man bruger i det daglige, så kan der går et par år inden det er tjent igen. Man kan så i mellemtiden trøste sig med, at man gør noget godt for miljøet, og bla sænker CO2 udledningen.

Belysning i hjemmet
Der er meget forskel på hvor meget lys folk har tændt derhjemme. Og derfor kan det(ud fra et rent økonomisk hensyn) ikke altid betale sig at skifte alle pærer i husstanden ud med LED pærer. Man bør dog gøre det alligevel, da der som sagt er meget at hente i forhold til miljøet. Derudover skal man heller ikke udskifte pærerne ret tit, da LED belysning har en meget længere levetid end de gammeldags glødepærer. De slides slet ikke på samme måde, og det er meget normalt at LED belysning har en levetid på over 50.000 timer

Belysning på kontoret
Har du et firma, eller er de ansvarlig for at praktiske ting, såsom lamper osv fungerer, så bør det næsten være en selvfølge at der skal skiftes til LED belysning. I et kontor miljø, er der normalt mange lamper tændt hele dagen. Og ved at sænke energiforbruget i 8-10 timer, så kan investeringen hurtigt være tjent ind igen. Og igen, så er der de åbenlyse fordele for miljø, samt at pærerne skal skiftes meget mindre, da de holder længere.

Kommentarer

  1. Michael Kors Outlet
    26. Jun 2012 07:36
    1

    Jeg har haft lidt en åbenbaring idag, jeg har nemlig været til møde i a-kassen