Smartlog v3 » Diverse info » Målelysgitter
Opret egen blog | Næste blog »

Diverse info

Anmeldelser og beskrivelser af billige lamper på nettet

Målelysgitter

15. Nov 2017 12:28, lampe-admin

I industribrancherne drejer det sig af og til om store emner og dermed også meget grove måleopgaver – hos ICS kan vi tilbyde målelysgitre med analog udgang fra Telco Sensors eller Contrinex til formålet.  Målelysgitrene kan fås i forskellige opløsninger, og de udsender et analogt signal til det styresystem, som brugeren anvender. Techno fremstiller tilmed et volumenmålelysgitter, som både måler højde, bredde og længde, som eksempelvis ofte anvendes indenfor pakkesortering.

Endvidere tilbyder vi sikkerhedslysgitre, som anvendes i forbindelse med sikkerhedsafskærmning af maskiner og processer, som kan være farlige for medarbejderne. Lysgitrer overvåger et bestemt område, og forhindrer de farlige bevægelser, hvis eller når disse forekommer. Contrinex tilbyder et bredt udvalg af lysgitre i opløsning 14 og 30 mm, som ligger i sikkerhedskategori 4.

Til at opnå den helt optimale sikkerhed for større områder end blot finger- og håndsikkerhed omkring produktionsceller, tilbyder vi tilmed lysbomme. Disse fås med muting, hvilket gør det muligt for objekter at passere uden at komme til at afbryde selve processen. Altså, hjælper muting til at sikkerhedssystemet sættes på ”stand by” under sikkerhedsmæssigt kontrollerede forhold. Dette vil hjælpe til en mere sikker og effektiv produktion.

Der findes forskellige sikkerhedsmoduler i alle vores produktserier, som blandt andet kan overvåge ét lysgitter, flere lysgitre og nødstop. Lysbommene findes i udgaver tilegnet ESD, EEx, ATEX samt til andre steder med store krav til materialet.

Relaterede