Smartlog v3 » Diverse info » Diode pærer
Opret egen blog | Næste blog »

Diverse info

Anmeldelser og beskrivelser af billige lamper på nettet

Diode pærer

28. Aug 2012 11:20, lampe-admin

Diode pærer giver god lys

 

Hvis du skal til at installere nye lamper i din bolig, kan det være en svær opgave at finde de rigtige pærer. Det er først og fremmest fordi, der findes så mange forskellige muligheder på markedet i dag. Især kan det være svært at navigere rundt i universet af diode pærer. Disse er relativt nye på markedet, og de er ikke så nemme at købe, da de åbner op for en hel række andre muligheder end de traditionelle glødepærer. Dette kan virke enormt uoverskueligt. Der er dog en hel del fordele med at købe diode pærer. De er for det først billige i drift, da bruger meget mindre strøm, end andre pærer på markedet. Dette gør også, at de er noget mere miljøvenlige. Til gengæld har de en højere købspris, men dette betyder ikke noget, når man tager i betragtning, hvor meget strøm du sparer ved at anvende diode pærer.

 

Når du køber diode pærer

 

Eftersom det ikke er en hel almindelig pære, vi har at gøre med, er der nogle parametre, som du skal være opmærksom på, når du køber dine nye diode pærer. Du skal både være opmærksom på farven og lyskvaliteten, når du er ude og shoppe efter pærer. Begge forhold afhænger af, hvad du skal bruge dine diode pærer til, så derfor kan det være en god ide at få rådgivning til at finde de rigtige. Eventuelt kan du snakke med din lokale forhandler, og alternativt kan du helt sikker finde masser af information og gode råd på internettet.
Diode pærer har en ret lang levetid på omkring 50.000 timer – det er i hvert fald, hvad der siges. Sørg for at købe dine diode pærer hos et veletableret mærke med et godt omdømme, så du kan brokke dig, hvis ikke levetiden holder stik.

Ønsker du at kunne dæmpe lysintensiteten på dine diode pærer, skal du købe modeller, som er designet til dette. Det er nemlig ikke muligt ved alle salgs diode pærer. De bliver noget dyrere, hvis de skal kunne dæmpes, men det kan være enormt lækkert at have denne mulighed, især hvis de er installere i badeværelset eller soveværelset.

 

Prisen for diode pærer

 

Priserne på diodepærer varierer rigtig meget. Det afhænger helt af, hvad de skal bruges til, om det skal være med spare pærer, om de skal installeres med lysdæmper og mange andre ting. Derfor må du ud og orientere dig på markedet for at findes de bedst diode pærer til den mest fordelagtige pris. Sørg for at kigge hos flere udbydere, før du gør dit køb.

 

Relaterede