Smartlog v3 » Diverse info » Alarmsystem uden abonnement
Opret egen blog | Næste blog »

Diverse info

Anmeldelser og beskrivelser af billige lamper på nettet

Alarmsystem uden abonnement

31. Oct 2012 15:35, lampe-admin

En effektiv alarm til en god pris

Har du overvejet at købe en tyverialarm, men synes du, at prisen er for høj? Så er der godt nyt til dig. Nu kan du nemlig få en tyverialarm, som både er prisbillig og effektiv, og som i stigende grad vinder frem i Danmark på grund af dens mange fordele.

 

Denne type alarm kaldes alarmsystem uden abonnement. Af navnet fremgår det, at der med denne type alarm ikke medfølger noget abonnement, ligesom der gør ved mange andre alarmsystemer. Med mange andre typer af alarmer skal du nemlig betale til et alarmabonnement hver måned, hvilket for mange kan være en stor udgift hver måned – og for mange alt for stor.

 

Betal kun én gang – vælg alarmsystem uden abonnement

Det er rigtig ærgerligt, for der forekommer flere og flere indbrud i de danske hjem. Alle har derfor brug for en tyverialarm – men hvorfor bruge flere penge end nødvendigt på at beskytte dit hjem? Et alarmsystem uden abonnement beskytter nemlig dit hjem godt og effektivt, samtidig med at prisen er i orden. Når du køber et alarmsystem uden abonnement, betaler du nemlig kun én gang – hvorefter alarmen er din for evigt!

 

Et alarmsystem uden abonnement fungerer således, at der, i tilfælde af at uheldet er ude og nogen bryder ind i dit hjem eller sommerhus, udsendes en høj sirene, samtidig med at der i samme sekund sendes en sms eller foretages et opkald til dig og en kontaktperson. Du får altså besked i samme sekund indbruddet sker, og det giver dig mulighed for at reagere med det samme. Dette er også grunden til at et alarmsystem uden abonnement ofte har en langt hurtigere reaktionstid end andre typer af alarmsystemer.

 

Også perfekt til sommerhuset

Har du for eksempel installeret et alarmsystem til dit sommerhus, kan det med de traditionelle alarmer tage lang tid for det tilknyttede vagtselskab at rykke ud, mens du med et alarmsystem uden abonnement har mulighed for at vælge en nabo der bor tæt på dit sommerhus som kontaktperson. Denne kontaktperson vil da kunne reagere med det samme der er ubudne gæster på vej ind i dit sommerhus, og alarmsystemet vil altså ofte ende være mere effektivt end andre former for alarmsystemer.

 

Vil du gerne have et effektivt alarmsystem til den helt rigtige pris, så er et alarmsystem uden abonnement helt sikkert noget for dig. Det fås billigt og passer altså ind i enhvers budget. Samtidig medfølger der intet abonnement. Den eneste udgift er sms- eller opkaldsafgiften i tilfælde af indbrud, som betales via et taletidskort, der vil kunne vare i mange måneder. Et alarmsystem uden abonnement er altså for dig der ikke ønsker at bruge alle dine penge på alarmer, men som gerne vil undgå indbrud med et effektivt alarmsystem.